Mikrovirksomheder med vokseværk


Mikrovirksomheder med vokseværk

Abelone Glahn og Margrete Bak

Ny bog til de mikrovirksomheder og freelancere, der gerne vil vokse. Ikke nødvendigvis i antal medarbejdere, men i netværk, i partnerskaber og i opgavetyper.

Vokseværk kan føles såvel fysisk som psykisk. Mange vokser simpelthen ud af deres lokaler, og mange vokser mentalt ud af deres virksomhed. De skal ud at søge nye udfordringer, løfte større opgaver, dygtiggøre sig, tænke nyt, tænke stort. At vokse med en virksomhed er ikke at arbejde mere og hårdere, men at arbejde anderledes, mere strategisk.

Bogen tager fat på nogle af de spørgsmål og problemer, som mange freelancere kender til:- Hvordan kan jeg få løst nogle af de mange praktiske opgaver, som tager tid fra mine rigtige arbejdsopgaver, men som er nødvendige, for at virksomheden fungerer?- Jeg må i stadig stigende grad sige nej til opgaver, jeg egentlig gerne vil løse. Jeg kan kun være ét sted ad gangen. Hvordan imøde kommer jeg efterspørgslen uden selv at skulle arbejde mere?- Jeg har brug for professionel rådgivning. Hvordan etablerer man et advisory board eller får sig en erfaren mentor, en coach, en revisoreller en advokat?- Jeg ser muligheder i at tilbyde min arbejdskraft til udlandet. Hvordan bærer jeg mig ad? Hvad er fordele og ulemper?- Vækst er lig med forandringer og uro. Hvordan sørger jeg for ikke at gå ned med stress, mens min virksomhed vokser?

Spar 100 kr.
Kun i Amediashoppen
Tilbud kr. 199,- + porto kr. 46,-

Normalpris kr. 299,-

Nu også som ebog

Mikrovirksomheder med vokseværk
Skrevet i fællesskab af Abelone Glahn og Margrete Bak

Ebogen
Mikrovirksomheder med vokseværk
Pris 100.-
E-bogen købes her

 

 

Gem

3 svar til “Mikrovirksomheder med vokseværk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.